robinete-baterii

Confidentialitate


Din 25 mai 2018 se aplica Regulamentul European 2016/679 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal. Scopul principal al acestuia este cresterea nivelului de protectie a datelor personale si crearea unui climat de incredere care sa permita fiecarei persoane controlul asupra propriilor date. Astfel, consideram ca este un moment potrivit sa va informam cum protejam datele dumneavoastra personale si cum ne insusim prevederile regulamentului.

CE DATE PERSONALE PRELUCRAM

Datele personale pe care le prelucram sunt, in principal, datele tale de identificare, tranzactionale, financiare, demografice, de localizare sau alte date personale pe care le colectam direct de la tine atunci cand devii clientul nostru, sau cand folosesti produsele sau serviciile noastre. 

CUM PRELUCRAM DATELE 

Prelucram datele personale doar pentru scopuri legitime, precum acela de a va contacta, de a furniza produse, emite documente necesare pentru a mijoci tranzactii bancare. Prelucrarea datelor personale se intemeiaza intotdeauna fie pe executarea contractelor incheiate cu noi, pe nevoia de a respecta o obligatie legala, pe interesul nostru legitim sau un interes public major sau, dupa caz, pe consimtamantul tau daca ti-ai manifestat optiunea in acest sens.

TRANSMITEREA DATELOR SPRE ALTI DESTINATARI

Pentru a-ti oferi servicii cat mai competitive, pentru a executa tranzactiile necesare achizitionarii de produse sau servicii, pentru indeplinirea obligatiilor legale ce ne revin sau in alte scopuri legitime este posibil sa transmitem datele tale personale catre alte institutii financiar-bancare, firme de transport - curierat, imputerniciti catre care am externalizat furnizarea anumitor servicii, numai din Romania.

CAT TIMP PRELUCRAM DATELE PERSONALE ALE CLIENTILOR

Datele personale sunt prelucrate pe tot parcursul relatiei noastre si, dupa finalizarea acesteia, pe perioada legala impusa.

DREPTURILE CLIENTULUI PRIVIND DATELE PERSONALE

  • Dreptul la informare – poti solicita informatii privind activitatile de prelucrare a datelor tale personale
  • Dreptul la rectificare – poti rectifica datele personale inexacte sau le poti completa
  • Dreptul la stergerea datelor – poti obtine stergerea datelor
  • Dreptul la restrictionarea prelucrarii - poti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contesti exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege
  • Dreptul de a depune plangere - poti depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal
  • Drepturi suplimentare aferente deciziilor automate: poti cere si obtinE modificari cu privire la respectiva prelucrare, iti poti exprima propriul punct de vedere cu privire la aceasta si poti contesta decizia.

‚ÄčIti poti exercita aceste drepturi, fie individual, fie cumulat, foarte usor, prin simpla transmitere a unei solicitari in scris pe adresa de mail de la sectiunea de contact a acestui site.

                                                                    SC  ALARZO N.A. SRL

                                                                                  ARAD

                                                                  office@robinete-baterii.ro

                                                                        Tel.   0755.640 137