robinete-baterii

Para dus pentru igiena intima


Bideul presupune, pe langa vasul propriu-zis cu spatiul aferent, o evacuare, o baterie, un suport ingropat in cazul variantei suspendate.

Para de dus pentru igiena intima este o solutie de inlocuire a acestuia, mai practica, eficienta si mult mai ieftina.In plus, igienizarea toaletei se va face mult mai usor.Poate fi racordata doar la apa rece, caz in care o puteti atasa la alimentarea rezervorului, a bateriei de lavoar daca este in apropiere, a masinii de spalat, schimband robinetul normal de alimentare cu unul combinat.

                  

O alta solutie este folosirea unei baterii de dus cu montaj pe perete, sau mult mai eleganta baterie incastrata, cu iesire de dus, variante in care aveti apa la temperatura dorita.

                                                                               

                                    

                                              Baterii incastrate      

Optional, furtunul de dus poate fi inlocuit cu unul mai lung - vezi variante, 150 cm sau 200 cm, cu aceeasi rezistenta la

presiune si anti-twist  - nu se rasuceste.

O alta varianta de inlocuire a bideului este bateria ingropata Max. Mai scumpa dar special dedicata igienei intime, aceasta contine porterul capului de dus - metalic, demontabil pentru curatarea interioara, cu fanta in loc de duze - si suport prosop de 18 cm, tot metalic.Toate pe acelasi corp pentru o sensibila economie de spatiu.

Pastrarea igienei toaletei poate fi usurata prin folosirea unui capac wc detasabil ca produs complementar.